

زنجیره تامین حلقه بسته سبز
انجام پایان نامه زنجیره تامین حلقه بسته سبز : مدیریت محیطی، برای دربرگرفتن فعالیت های پوشای مرزی در زنجیره تامین، و هر دوی فعالیت های بالادستی و پایین دستی، در مدیریت زنجیره تامین سبز (GSCM) مقرر شده است.
اتحادیه اروپا، انواعی از خط مشی های محیطی، شامل استفاده محدود از مواد خطرناک در تجهیزات الکتریکی و الکترونیکی (RoHS). و دستورالعمل های زباله الکترونیک و تجهیزات الکتریکی (WEEE) را تنظیم نموده است. این دستورالعملها، تولیدکنندگان، فروشندگان، توزیع کنندگان. و بازیافت کننده های تجهیزات الکترونیکی و الکتریکی را از استفاده از تجهیزات جدیدی که حاوی مواد خطرناک و زباله های الکترونیک در بازار است، منع می کند.
ژو، سارکیس و لای (۲۰۰۸). نشان میدهند که اگرچه دلایل محیطی عمده ای برای ایجاد انگیزه در استفاده. از زنجیره تامین حلقه بسته وجود دارد، به لحاظ مقررات، فشارهای رقابتی و اقتصادی نیز در پذیرش و اجرای زنجیره تامین حلقه بسته در صنایع، ایفای نقش می کند.
بهبود عملکردهای اقتصادی و محیطی
فهیمنیا، سارکیس، دهقانیان، بنی هاشمی و رحمان (۲۰۱۳)، یک هدف برد-برد برای بهبود هر دوی عملکردهای اقتصادی و محیطی را ارائه نموده اند؛ مجزا نمودن رشد سبز، هدف آشکار مدل زنجیره تامین حلقه بسته است. این پژوهش چارچوب سلسله مراتبی را برای شرکت ها، هنگام انتخاب بهترین عرضه کنندگان، ارائه نموده است. با این وجود، درک محدود از ساختارهای سلسله مراتبی حلقه بسته GSCM. مانع از توسعه یک چارچوب مورد پذیرش گسترده می شود که فعالیت های زیست محیطی مرتبط را مشخص و طبقه بندی می کند.
اخیرا، پژوهش های متنوعی در ادبیات زنجیره تامین حلقه بسته سبز CLGSCM می توان یافت. بوسیله GSCM، شرکت ها میتوانند از میان تنوع وسیعی. از تامین کنندگان انتخاب نموده و منابع را در سرتاسر شرکت، به منظور حذف اثر محیطی در فعالیت های زنجیره امین اهرمی کنند. شرکت ها، نوعا از تامین کنندگان خود انتظار دارند. که فراتر از این استانداردهای محیطی حرکت نموده و طرح های محصول سبز کارایی را توسعه دهند.
بعلاوه، از تامین کنندگان انتظار می رود که چرخه عمر محصول را ارزیابی نمایند. GSCM، از فرایندها و تکنولوژی های تامین کنندگان و همچنین توانایی تامین کننده برای ادغام ملاحظات. محیطی و ارتقای مزیت رقابتی شرکت، استفاده می کند. با اینحال، تامین کنندگان یک شرکت، می بایست جنبه ها و معیارهای GSCM. را تحت محدودیت های اطلاعات ناقص، و ترجیحات ذهنی انسانی (عدم اطمینان)، برآورده سازند. یک ساختار سلسله مراتبی، همیشه پایه ای برای تصمیم گیری چند معیاره (MCDM) است.