

سیستم اندازه گیری امپدانس
در روش هایی که از داده اندازه گیری شده استفاه می شود، هیچ نیازی به پارامتر های سیستم اندازه گیری نیست ( امپدانس هارموینک بار و شبکه) و محاسبات هارمونیک بر اساس کمیت های اندازه گیری شده در نقطه پیوست مشترک هستند.
در سایر رویکرد ها، مدل سازی بار و شبکه و کمیت های اندازه گیری شده در نقطه پیوست مشترک برای رسیدن به سهم های هارمونیک مورد نیاز است. مدار های معادل تونین و نورتون بطور گسترده برای مدل سازی موثر و مشتری بکار برده می شود. برای ارزیابی مراحل انتشار هماهنگی ، محاسبه امپدانس های هارمونیک هم مورد نیاز است.
امپدانس هارمونیک موثر عامل مهمی برای ارزیابی سطح انتشار هماهنگی در سیستم های قدرتی است. برای جداسازی سهم امپدانس هارمونیک موثر و مشتری مورد نیاز است ، که بر اساس ان مسولییت های الودگی های هماهنگی در شبکه قابل شناسایی است.
علاوه بر این ، دانستن این ایمپدنس برای طراحی تجهیزات جبرانی همچون فیلترهای فعال و غیرفعال مفید است. از این رو، محاسبه ایمپدنس هارمونیک شبکه مساله مهمی در مطالعات کیفی قدرت است. دو رویکرد برای تعیین ایمپدنس موثر، روش های تهاجمی و غیرتهاجمی وجود دارد.
در روش های اول، اختلال عمدی برای یک سیتم قدرت بکار می رود( مانند تغییر شبکه خازن) و سپس ایمپدنس هارمونیک محاسبه می شود. اگرچه این روش ها معمولا نتایج قابل قبولی در بر دارند، اختلالات می توانند تاثیرات منفی بر عملکرد شبکه داشته باشند.
به علاوه، دستگاه های مورد نیاز برای تبدیل اختلالات در سیستم های ولتاژ بالا و متوسط می تواند هزینه بر باشد. این روش نمی تواند برای به دام انداختن تفاوت های ایمپدانس بکار رود تنها و فقط مقدارهای لحظه ای می توانند در زمان های اندازه گیری بدست ایند.
انجام پایان نامه مهندسی برق
عنوان: تکنیکی برای ردیابی انلاین امپدانس( مقاومت جریان متناوب) هارمونیک موثر با استفاده از همزمان سازی نمونه های اندازه گیری شده.
انجام پایان نامه مهندسی برق فقط در دکترتحقیق!