

زنجیره تامین درونگرا
انجام پروپوزال مهندسی صنایع : ژیدیسین[۱] (۲۰۰۲) تعریفی از این نوع ریسک تامین ارایه کرده است: امکان رخداد یک اتفاق بالقوه ای که با تامین درونگرا [۲] مرتبط است به خاطر شکست یا قصور هر یک از تامین کنندگان یا بازار تامین [۳] در تامین کالاها و خدمات که پیامدهای آن سبب ناتوانی شرکت خریدار در برآورده ساختن تقاضاها می گردد.
همانطور که ذکر شد، رویدادهایی که روی یک سازمان یا فرآیند زنجیره تامینن تاثیر می گذارند، عملیات های سایر اعضای زنجیره تامین را به روش های مختلف و به طور مستقیم و یا غیر مستقیم تحت تاثیر قرار خواهند داد. اختلالات زنجیره تامین برای بسیاری از شرکت ها به یک موضوع بحرانی مبدل گردیده است.
ژیدسین (۲۰۰۲) در ارتباط با ارزیابی ریسک تامین به مطالعه و بررسی پرداخته است. اشملتزر[۴] و سیفرد[۵] (۱۹۹۸) شیوه های فعالی[۶] را در زمینه مدیریتت تامین [۷] شرح داده اند که در آنها از مدیریت ریسک[۸] استفاده می شود.
روش ارزشش تحت ریسک تامین
ساندرز[۹] و مانفردو[۱۰] (۲۰۰۲) با بهره گیری از روش ارزشش تحت ریسک [۱۱] این ریسک را در مورد کالاها تخمین زده اند. علاوه بر این، ژیدسین (۲۰۰۳) ویژگی های تامین که بر روی درک مدیرانن از ریسک تامین [۱۲] تاثیر می گذارند را مورد مطالعه قرار داده و سرچشمه ها یا عوامل مسبب ریسک تامین را طبقه بندی کرده اند..
ژیدسین (۲۰۰۳)، گاه،[۱۳] لیم[۱۴] و منگ[۱۵] (۲۰۰۷)، و ژانگ،[۱۶] کورونادو موندراگون،[۱۷] و لالوانی[۱۸] (۲۰۱۰) تحقیقاتی که در زمینه عوامل یا سرچشمه های ریسک های بالقوه تامین صورت گرفته اند را مورد بررسی قرار داده و مروری از آنها ارایه کرده اند.
باا بررسی ادبیات موجود در این زمینه مشخص می شود که موضوع اصلی مورد توجه در مدیریت ریسک زنجیره تامین (SCR)، پیش بینی ریسک است. مثلا، اگر پیش بینیدر زنجیره تامین خوب باشد، این موضوع مزایایی را در بازدهی عملیات ها[۱۹] به همراه خواهد داشت (مثلا به این منابع مراجعه نمایید: اسماروس،[۲۰] لهتونن،[۲۱] اپلکویست،[۲۲] و هولمستروم،[۲۳] ۲۰۰۳).
مزیت دیگرر این موضوع این است که برنامه ریزی زنجیره تامین [۲۴] به شکل موثرتری صورت خواهد گرفت (پترسن،[۲۵] راگاتز[۲۶] وو مونزکا،[۲۷] ۲۰۰۵). می پذیریم که SCR زمینه گسترده ای است. با وجود این گستردگی، در این مقاله بحث خود در زمینه SCR را بهه پیشرفت هایی که به تازگی در زمینه ریسک تامین صورت گرفته اند، محدود می کنیم.
انجام پایان نامه کارشناسی ارشد و دکتری در زمینه زنجیره تامین تخصص ماست.
[۱] Zsidisin [۲] Inbound supply [۳] Supply market [۴] Smeltzer [۵] Siferd [۶] Proactive [۷] Supply management [۸] Risk management [۹] Sanders [۱۰] Manfredo [۱۱] Value-at-Risk [۱۲] Supply risk [۱۳] Goh [۱۴] Lim [۱۵] Meng [۱۶] Zhang [۱۷] Coronado Mondragon [۱۸] Lalwani [۱۹] Operations efficiency [۲۰] Smaros [۲۱] Lehtonen [۲۲] Appelqvist [۲۳] Holmstrom [۲۴] Supply chain planning [۲۵] Petersen [۲۶] Ragatz [۲۷] Monczka